2016-05-15 09:33:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma nagy szerepet kapnak a régi emlékek

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében jár, és nyugalmat sugárzik. Alkalmas arra a nap, hogy mindenkivel beszélgessen egy kicsit. Szívesebben lesz emberek között.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hívja fel reggel telefonon a barátait, és beszéljék meg a délutáni vagy esti programokat. Talán még egy nagyobb baráti társaságot is sikerül összehoznia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vasárnap sikerül jó társaságban töltenie az idejét. Sokat szórakozhat, tavaszi érzése támad. Sok szép apró meglepetésben lehet része. Váratlan látogatóra is készülnie kell.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tele lesz vállalkozó kedvvel. Minél többet legyen friss levegőn. Egy kis séta még reggeli előtt jót tenne Önnek. Ma ne akarjon túl sokat végezni. Az este is nagyon érdekes lesz, jól fogja magát érezni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Végre vasárnap van, azt teheti, amit akar, és ez szárnyakat ad Önnek. Lassan visszatalálhat a régi formájához, és lényegesen frissebbnek érezheti magát. Mozogjon sokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma sokat kellene mozognia. Délután váratlan látogatókra számíthat. Kezdetben nem fog nagyon örülni ennek, de hamar megállapíthatja, hogy nagyon jól tudnak szórakozni, és valami fontos dolog megvilágosodik az Ön számára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön nagyon szereti az életet, és a szerelemi is első helyen van az Ön életében. Ma minden sikerül. Ez lesz a hét legjobb napja. Aktív lesz, és humoros, egyszerűen varázslatos.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold maradt a Szűz jegyében. Sokat fog szórakozni, tereferélni, vitatkozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vasárnap a Hold a Szűz jegyében áll. Gyorsan köt új ismeretségeket, főleg, ha úton van, vagy túrázik, avagy másfelé, mindenképpen érdekes emberekkel találkozik, akikkel hamar egy hullámhosszon érezheti magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most jobb lenne, ha emberek között lenne. Délutánra összezavarodik egy-két dolog és mások segítségére lesz szüksége.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jó lenne, ha találkozna a barátaival. Régi emlékek merülnek fel. Ezek ma nagy szerepet kapnak. Élvezze ezt a mai vasárnapot!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Jó társaságban töltheti az idejét, és sok változatosságot kínál a nap az unalom ellen. Egészen új kapcsolatok teszik majd izgalmassá ezt a napot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: